Welkom op de website van Kobitex.
Wij zijn exporteur van potplanten naar Italië.

My Plant & Garden

De editie van februari 2022 markeerde de terugkeer naar de aanwezigheid van het meest relevante en beslissende commerciële, culturele en relationele moment van de belangrijkste spelers in de groente- en gebouwde groene toeleveringsketens.

Met 650 tentoongestelde bedrijven (20% uit het buitenland) en bijna 19.000 bezoekende exploitanten, een prestigieus programma van bijeenkomsten en buitengewone erkenning van instellingen, heeft Myplant Italië met grote kracht en autoriteit opnieuw voorgesteld als een essentiële referentie - commercieel, productief, logistiek en cultureel – in het beurscontext van de industrie en internationale groene markten.

De zevende editie, gepland op FieraMilano Rho van 22 tot 24 februari 2023, zal het beste kanaliseren en profiteren van alle indicaties en energieën die zijn ontstaan, door een editie voor te stellen die verrassend is qua omvang, kwaliteit en rijkdom.

Een greep uit ons assortiment

Wat heeft Kobitex te bieden?

Kobitex is gespecialiceerd in:

  • Exporteren van potplanten naar Italië
  • Maatwerk voor tuincentra
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet

Waarom kiezen voor Kobitex?

Kobitex is exporteur op het gebied van potplanten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van assortimenten van binnen en buitenplanten voor tuincentra en groothandelaren. Hierbij staan een selectie van de beste kwaliteit en prijs van de beste kwekers hoog in het vaandel.

In samenwerking met de beste transporteurs kunnen wij dagelijks vertrekken naar de meeste gebieden. Snelle levering, communicatie met de klant en punctualiteit staan daarbij centraal.

Koberg Italia richt zich op de export van potplaten naar Italië. Via ons team van verkopers en vertegenwoordigers zijn wij dagelijks bereikbaar voor de beste aanbiedingen van binnen en buiten planten.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy

© Kobitex